Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

    Először is köszönöm, hogy elolvasod ezt a pár kusza sort, és ezzel esélyt adsz arra, hogy Istent dicsérve, az Ő dicsőségét hirdetve kicsit bemutathassam "álmomat", amely megvalósulásáért munkálkodva hamarosan megvalósulhat az első Betlehemi Otthon.

A rászoruló gyermekek számára szeretnék társaimmal egy otthont építeni, amely egyrészt a krízishelyzetben levő gyermekek számára biztosítana átmeneti szállást, ellátást, gondoskodást... ill. kollégiumi ellhelyezést kaphatnának azok a gyermekek is, akik élethelyzetük miatt erre rászorulnak. A keresztény szellemiséget egy, a szolgálatot segítő karmelita nővéri közösség biztosítaná.

A Gondviselés egy délvidéki kis faluhoz vezetett minket, ahol óriási igény lenne egy ilyen jellegű intézményre, és most azon munkálkodunk, hogy megfelelő helyet szerezhessünk a Betlehemi Otthonnak. S a Betlehem után a Názáreti Házakat is fel kell építeni, ahol az elmagányosodott idősek és azok a gyermekek is otthonnra lelhetnek, akik számára az átmeneti otthon már nem elégséges megoldás... Szóval, még sok mindent kell tenni, és ez csak a kezdet... Hiszen megvalósítani..fenntartani... és sokasodnia kell... ahogy Isten elrendelte azt... Ha a szívedben gyökeret vert ez a gondolat, akkor keress fel engem,hogy személyesen, vagy a neten keresztül elmondhassam neked, hogy milyen utat mutatott az Úr, amelyen ha tovább haladunk, magát Jézust fogadhatjuk be a kicsinyek, az elhagyottakon keresztül, s ez által még teljesebben élhetjük meg az Ő Igéjét.  „Aki befogad egy ilyen gyermeket, engem fogad be.”

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

7635 Pécs, Csurgótető d. 7.sz.

(Szilovics Ágnes, 2010.05.22 08:25)

Dicsértessék az Úr Jézus Krisztus!
Tegnap amikor ezt a levelet megkaptam, este pont ezt az igét kaptam az Úrtól. " Aki befogad egy ilyen gyermeket, engem fogad be." De még nem olvastam el az elküldött levelet.Amikor beléptem a levélbe, nem hittem a szememnek! Alig vártam, hogy reggel legyen, és ismét végig olvassam ezeket a sorokat. Reménnyel telve a szívembe írok most, hogy jobban megismerhessem a közösséget, akik ezt a tervet szeretnék megvalósítani.
Személyesen is találkozhatunk. A neten, vagy telefonon is egyeztethetünk időpontot.
Az én számom: 06 20 561 6174
Isten áldjon!
Ági